top of page

Visie van Kasba Interieur

EÉN TEAM VOOR UW TOTAALPROJECT.
GEDREVEN. GEPASSIONEERD. ERVAREN. PERFECTIONISTISCH.

Kasba Interieur uit Leuven is thuis in totaalrenovaties van bestaande woningen van A tot Z.

Op korte termijn maken wij samen met ons team grote interieurprojecten waar. Als interieurarchitect slagen we erin om creatief om te gaan met bestaande ruimtes, waarbij we uw leefomgeving vormgeven met harmonie tussen materiaal, vorm, licht en kleur.

Wie

Steven Dhondt

Onmiddellijk na zijn studies Interieurarchitectuur aan het Sint-Lucas in Brussel ging Steven in 1993 aan de slag als zelfstandig interieurarchitect met een passie voor totaalinrichtingen van woningen: totaalrenovatie van bestaande woningen, appartementen en lofts, inrichting van nieuwe woningen en appartementen en meubelontwerp. 

 

Intussen deed Steven ook freelance ervaring op bij verschillende interieurbedrijven als ontwerper/verkoper, waaronder Grietens Concept in Leuven voor het ontwerpen van keukens, dressings, badkamers, leefkamers, bureaus en andere ruimtes. Steven is ook jurylid bij Thomas More in Mechelen. In 2006 zag Kasba Interieur het levenslicht.

Evelyne

Met een diploma Bachelor Interieurvormgever op zak aan Lessius in Mechelen deed Evelyne een aantal jaren ervaring op bij architectuur-, interieur- en designbedrijven als Zest, Eff3ct, KG design.team, Hoogmartens en Heytens Decor. 

 

Na een eerste freelance ervaring bij Kasba Interieur vervoegde Evelyne het team. Ze gaat steeds op zoek naar de perfecte balans tussen de wensen van de klant, functionaliteit en design.

Ons team

Na 25 jaar heeft Steven een team van aannemers uitgebouwd die voldoen aan
alle hoge verwachtingen die zich stellen bij elke opdracht. Per aannemingspost beschikt hij over diverse vakmensen waaruit in overleg met de bouwheer een keuze wordt gemaakt. De uitvoering van uw interieurproject is dus in handen van een ervaren en op elkaar afgestemd team van betrouwbare, flexibele en bekwame aannemers.

Steven: “Een goede vakman is daarom nog geen goede aannemer. Een goede aannemer maakt duidelijke en volledige offertes op korte termijn, is betrouwbaar en duidelijk, communiceert voldoende, stelt zicht flexibel op, respecteert de gemaakte afspraken m.b.t. planning en uitvoering, werkt proper en met respect voor de eigendom van de bouwheer en met respect voor de bouwheer zelf. Uiteraard is hij ook een goede vakman.”.

Waarom

Meerwaarde creëren

Onze drive als interieurarchitect is om bij elk totaalproject meerwaarde te creëren:

 

Meerwaarde in comfort
De ontwerpen van de interieurarchitect moeten beantwoorden aan de behoeften en eisen van de bouwheer, voor een maximum aan wooncomfort.

 

Een financiële meerwaarde
De investering van de bouwheer moet verantwoord zijn en het is de taak van de interieurarchitect hierin advies te bieden, met oog op een eventuele verkoop op termijn.

Een goed interieur ontwerpen

  • Beantwoorden aan de behoeften van de bouwheer

  • Logische en praktische indeling van de woning

  • Functionele en creatieve oplossingen met oog voor ergonomie en onderhoud

  • Tijdloze en unieke vormgeving met harmonie in materiaal en kleur

  • Keuze voor degelijke, duurzame materialen

  • Keuze voor neutrale en toegankelijke kleuren voor de vaste elementen in het interieur

  • Ontwerpen moeten de bouwheer voldoende vrijheid bieden om zijn/haar persoonlijke stempel te drukken op het interieur op vlak van decoratie, kleur, aankleding, …

  • Energiezuinige oplossingen voor de technische installaties

  • Interieur moet gerealiseerd worden binnen het budget van de bouwheer

BESPREEK AL UW WENSEN EN IDEEËN MET STEVEN VOOR EEN UNIEKE TOTAALINRICHTING VAN UW INTERIEUR.

bottom of page