top of page

Totaalprojecten

BINNENKIJKEN BIJ REALISATIES

INSPIRERENDE  TOTAALRENOVATIES

Totaalrenovatie van een woning in Meise, met behoud van authenticiteit

Oud en nieuw smelten samen in deze bestaande woning, waar op vraag van de bouwheer de houten plafonds en de originele verlichting in leefkamer en inkom grotendeels behouden bleven. Alle technieken werden wel vernieuwd, voor een optimaal comfort. Veel lichtinval en een maximaal contact met de tuin staan centraal.

woning-in-meise

Renovatie herenhuis met nieuwe aanbouw in Leuven

Een prachtig herenhuis werd verrassend omgevormd in een strak interieur met een nieuwe aanbouw, keuken en eetkamer.

herenhuis-leuven

Interieurinrichting bestaande woning in Overijse

Een strakke vormgeving en zwart/witcontrasten met een warm accent en meubilair op maat in leefkamer, eetkamer, bureau en zithoek zijn de rode draad door deze woning. Een bureau en unieke eettafel ontworpen in 7 verschillende houtsoorten zorgen voor de warme touch.

interieurinrichting-in-overijse

Renovatie woning in Overijse

De keuken, eetkamer en leefkamer van deze woning ondergingen een metamorfose, met sfeervolle verlichting, haard en een eyecatcher van een eetkamermeubel met kleuraccent.

renovatie-in-overijse

Verbouwing badkamer, slaapkamer en dressing in Sint-Stevens-Woluwe

Een glazen wand met satijnfolie scheidt de gerenoveerde badkamer en slaapkamer subtiel. Een slimme badkamerrenovatie voorziet een opberging voor badkamerartikelen, glaswerk met een vuil- en waterafstotende clear-shield behandeling en een spiegel om de ruimte optisch te vergroten.

verbouwing-sint-stevens-woluwe

Inrichting loft in Sint-Stevens-Woluwe

De leefkamer, eetkamer en keuken van deze loft werden volledig ingericht. Hierbij werden de wanden zoveel mogelijk opengelaten om het ruimtegevoel te behouden, met slechts enkele vrijstaande meubelen. Een verlaagd plafond verbetert de akoestiek in deze loft. Een verlaagd raam vergroot dan weer het contact met de tuin.

woning-in-dilbeek

Videoreportage Viva

Kijk binnen in een unieke loft om te wonen en te werken, ooit een voormalige telefooncentrale.

videoreportage-viva

Inrichting duplex loft in Molenbeek

Totaalinrichting van een duplex loft, die door de bouwheer casco werd aangekocht. De ruimtes en de grootsheid van het pand moesten zoveel mogelijk behouden blijven, met glazen scheidingswanden, Gyprocwanden in de kinderkamers, maar niet tot aan het plafond om het ruimtegevoel te bewaren, een glazen overloop aan de trap. Ook de trap moest voorzien worden, die op zijn beurt ook als afscheiding diende tussen keuken en eetkamer.

loft-molenbeek

Inrichting gelijkvloers en hal eerste verdieping in een bestaande woning in Dilbeek

De keuken, leefkamerkasten, vestiaire en toilet op het gelijkvloers werden volledig ingericht. Keukenkasten en leefkamerkasten werden ontworpen als 1 meubel. De trap tussen keuken en leefkamer wordt verborgen met een deur in materiaalkasten. In de keuken wordt een PU-gietvloer en een werkvlak in roestvrijstaal voorzien.

loft-sint-stevens-woluwe

Inrichting kantoor Kasba Interieur in Sint-Stevens-Woluwe

Deze kantoorruimte heeft een industrieel karakter, met een strak bureau ontworpen voor 3 medewerkers, een epoxy vloer en gezandstraalde kolommen, balken en vloeren.

kantoor-kasba-interieur​

Renovatie gelijkvloers in bestaande woning

Het klassieke, verouderde interieur op het gelijkvloers werd volledig gerenoveerd, terwijl enkele klassieke elementen gemoderniseerd werden. De kleine inkomsas ruimde plaats voor een ruime en uitnodigende inkomhal. Het interieur blijft licht en ruim dankzij glazen deuren en wanden.

renovatie-gelijkvloers

Inrichting zolder in Kessel-Lo

Van de zolder wordt een volwaardige leefruimte gemaakt, met een vaste trap, 2 aparte slaapkamers met centraal een gemeenschappelijke badkamer, een bureau en gemeenschappelijke ruimte voor de kinderen.

zolder-in-kessel-lo

NEEM VOLLEDIG VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR EEN EERSTE GESPREK MET ADVIES VOOR UW PERSOONLIJKE INTERIEURPROJECT!

bottom of page