Renovatie van een woning te Overijse

Renovatie van een woning te Overijse

OPDRACHTOMSCHRIJVING

Renovatie van de keuken en leefkamer.
Vergroten contact met tuin.

BENADERING/CONCEPT/MATERIALEN

De bestaande scheidingsmuur tussen keuken een eetkamer werd verwijderd om ruimte te creëren voor een grote leefkeuken met aangebouwde tafel. Opstelling met keukeneiland met spoelbak en kookplaat zorgt voor meer contact met de tuin.

In de leefkamer werd een doorkijkhaard geïntegreerd in een centraal volume, vrijstaand opgesteld van de muren, met doorgang aan beide zijden.

Er werd een nieuwe parketvloer geplaatst op de bestaande vloeren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor aanvang

 
 
 
 
 
 
 

Gloriantlaan 3
3060 Bertem
Mobiel 0495 23 76 70
Fax 016 41 64 11
info@kasba.be

STUUR ONS UW INTERIEURPROJECT

Gelieve de volgende captcha code over te nemen: captcha
Bericht: