Renovatie bijgebouw Hoeve te Dilbeek

OPDRACHT RENOVATIE BIJGEBOUW HOEVE

Ontwerpen van een aparte wooneenheid met leefkamer, keuken, eetruimte, badkamer en sauna.
Mogelijkheid tot latere aanpassing met slaapkamer.
Vergroten contact met binnenplein.

UITVOERING/CONCEPT

De 3 kleine ramen in de voorgevel werden vervangen door een groot schuifraam om contact met binnenkoer te vergoten.
Vestiaire, tv, haard, toestellen keuken, badkamer en sauna werden in 1 groot volume onder gebracht om zo de leefkamer/slaapkamer zo groot mogelijk te houden.
Vloer werd voorzien in parket.
Meubels in bruin/zwart en wit.
Sauna werd volledig op maat gemaakt en afgescheiden van de badkamer d.m.v. glazen wand.

 
 
 
 
 

Wij hebben Steven (KASBA) alsvoor verschillende projecten ingeschakeld, is begonnen 14 jaar geleden met de inrichting van onze keuken en badkamer in ons toen nieuwe huis, ondertussen (5 jaar geleden) heeft Steven ook onze living in een totaal nieuw kleedje gestoken. Vorig jaar pakte hij ons bijgebouw wat een metamorphose teweeg heeft gebracht. Het feit dat we voor binneninrichting altijd teruggrijpen naar Steven wil gewoon zeggen dat hij zeer gooed werk afleverd, is heel creatief en zeer precies en correct in de opvolging. Wij zijn tevreden klanten.
J.D. Dilbeek

 
 
 
 
 
 
 

Gloriantlaan 3
3060 Bertem
Mobiel 0495 23 76 70
Fax 016 41 64 11
info@kasba.be

STUUR ONS UW INTERIEURPROJECT

Gelieve de volgende captcha code over te nemen: captcha
Bericht: